Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » – Te bat de-ţi rup chişioarele, bă nesimţitule! Fără urme. Auzi?

Comentarii

– Te bat de-ţi rup chişioarele, bă nesimţitule! Fără urme. Auzi? — 17 comentarii

 1. Am crezut că pic jos de râs. Am văzut scena aievea ca la film. Bravo , felicitări, așa trebuie puși la punct urbanizații comasați la fără frecvență. Ajunșii la betoane parcă suferă cu toții de mitocănită ciocoiască. Mă cam îndoiesc eu că a avut efect de durată, ăștia au piele de hipopotam, trebuie injectați cu pistolul de cuie. Măcar te-ai descărcat, adrenalina s-a consumat.
  Dacă tot vorbim de asta, o vecină ni se plângea odată (am o casă la țară și mulți prieteni neinfectați, acolo) că l-a rugat pe un fost vecin stabilit în Cluj s-o ia cu el când merge acasă că avea de rezolvat ceva la o bancă. Era indignată că ciocoflenderul a așternut pe scaunul mașinii o cârpă ca nu cumva să-l păteze, vezi Doamne! I-a zis: „Mulțam fain , da mirosul meu e mai greu să-l scoți așa că du-te sănătos că nu vreau să-ți fac bai”.

 2. Pingback:– Alooou! Doamna doctoor! | Otilia Tiganas

 3. Aveti noroc! Colegiul medicilor nu mai pedepseste ca pe vremuri deraierile de genul acesta. Nu ii mai pasa de imagine acum. Normal este sa nu avem asemenea reactii fata de nimeni, in nici o imprejurare, inclusiv aceasta de pamflet cu clar scop educational.

  • Normal, pă naiba! Îmi spune ce-i normal, DOAR unul care face (bine!) exact munca mea: medic de familie primar, locuitor (nenavetist) într-o comună. Oricare altul iși permite să-mi dea lecții de reacție cu noaptea-n cap la impetinență sau lecții de pamflele, este el însuși în afara normalului.

 4. am inteles perfect pentru ca am trait experiente similare ! sigur ca stilul nu-i pamfletar ! m-am simtit in ,,pielea dumneavoastra ,, ! imi place sa va citesc articolele si le apreciez ! cu stima , dr Carmen Martz ! ( medic primar medicina de familie – la tara )

 5. :)) In primul rand am ras. In al doilea rand, mi s-a confirmat respectul ce il am pentru dumneavostra: medicul meu de familie din Bucuresti nu are ECG si aveti dumneavostra la tara :)). Apoi: sunt nascut crescut in Tg-jiu, maritat in Bucuresti, umblat de ani buni prin Europa asta mare pe care multi o denigreaza dar nu ezita sa plece in ea pentru o viata mai buna. Insa, intotdeauna, cand sunt intrebat de unde sunt 🙂 Sunt oltean din Vladimir, sange din sangele lui Nasu Tudor Vladimirescu, numele meu de familie a dat numele unui sat. Niciodata nu mi-a fost rusine de asta. Din condtra imi umplu inima si sufletul de Bucurie dealurile si padurile MELE. Am vecin care o vreme, ani buni, ma lua cu domnul Nicu, ca deh sunt de la oras. Cand a vazut ca ma trag spre casa de la tara a inceput cu Nicule si cu ba. Pana l-am alergat de cateva ori. In concluzie NU CONTEAZA CAT DE LUNG AMI PARUL CI CONTEAZA CUM SI CAT DE MULT GANDESC!

 6. Va citesc postarile cu mare placere.Si sfaturile medicale sunt explicate pe intelesul omului fara studii in medicina.
  Sa fiti sanatoasa.
  Cu mult respect.

  Gabi

 7. Dacă ți-aș spune că am râs cu lacrimi, te-aș minți. Nu, n-am râs fiindcă și asta, ca multe altele reprezintă sechelele comunismului, urmarea strămutării forțate a unor mase de oameni nepregătiți pentru asta, într-n spațiu străin, aproape ostil, nepregătit nici acesta să le primească și să le faciliteze integrarea. Încă mai suferim în urma acestei operații iresponsabile și multe din cele ce ni se întâmplă, inexplicabile pentru străinii care ne tot judecă în loc să ne ajute, și vom mai suferi până când societatea noastră se va vindeca cât de cât. Iar clasa politică este o oglindă fidelă a acestei societăți și din păcate nici nu va fi prima care să dea semne de însănătoșire. Va trebui forțată să se vindece!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>