Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Respect, doamne curve de centură!

 

Dragii mei. Nu că aş promova prostituţia, dar în definitiv nu-s nici Papă şi nici Preşedintele statului, ca punctul meu de vedere să creeze valuri. Azi am să spun două-trei vorbe despre curvele de centură. Și cum le văd eu, dintr-o altă perspectivă decât cea politică sau a gospodinei fanatic- familiste, acrite de responsabilităţi cotidiene.

Când ne întoarcem cu maşina de la Arad la Hăşmaş, cel mai des dimineaţa devreme, trecem pe lângă stabilimentul perstatoarelor de servicii sexuale prin TIR-uri, sau la copac. Fie minus zece grade, fie ploaie torenţială, burniţă, dis de dimineaţă muierile alea SUNT LA SERVICIU. Deja le ştiu.

Adică: ele se trezesc la şase, se spală (sau nu, dar nu asta-i ideea), se echipează de lucru şi se duc la post. Nu solicită ajutor social, nu fură prin magazine, nu ţăpuiesc pensionari cum că sunt bolnave sau că adună bani pentru o mănăstire aflată în renovare, nu emit legi inaplicabile – care să ne distrugă pe toţi. NU. SE DUC LA SERVICIU. Nu lenevesc în pat cerând concediu medical fictiv, nu solicită motivare. SIGUR nu merg cu mare bucurie, fişa postului e solicitantă, neprotectivă, ele nu pot face nici grevă, nici nu pot iniţia petiţii pe FB ca să îşi promoveze drepturile, nu vor avea pensie, iar dacă ies din schemă pentru o anexită, nu capătă şomaj.

Exact asta văd eu, când trec cu maşina pe lângă lucrătoarele sexuale care dârdâie de frig, le îngheaţă puţele pe sub fusta scurtisim- strălucitoare şi li se umflă gleznele în pantofii prea strâmţi, cu tocuri de zece centimetri, care şchiopătează prin gropile centurii.

Și atunci, privind în jur, nu pot decât să gândesc:

-RESPECT, doamne curve!

Un sfert din profesionalismul şi conştiinciozitatea voastră, mutat pe la ghişee sau birouri de stat, chiar cabinete medicale, parlamentare sau instituţii fiscale… şi ţara asta ar înflori!

 

3 Comments

  1. Simona 24 februarie, 2016 at 7:02 am - Reply

    Dar la fel ca manelistii, nu platesc impozite. Ia sa le vad inregimentate in sistem, ar mai avea atata zel? Daca ar veni banul fara munca, ar profita fara scrupule, la fel ca (aproape) oricine.

  2. Andreea 24 februarie, 2016 at 11:10 am - Reply

    Daca s-ar vrea, ca aceasta ocupatie sa fie legala, statul ar avea numai de castigat!

  3. florin 17 aprilie, 2016 at 9:34 pm - Reply

    sincer eu as vrea sa mi refac viata alaturi de o prostituata,nu vad de ce nu ar fi un lucru bun…..si prostituatele sant oameni care au o viata….nimeni nu e perfect…

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.