Prima pagină » Medicale » Scaunul negru. Melena

Comentarii

Scaunul negru. Melena — 3 comentarii

  1. Pai da ,e urgenta…dar Romanul stie ca la medic se duce cand e …lat.Daca inca mai misca se duce la plafar:)sau la farmacie.Si acolo-l scarmana aia bine de bani.Mai nou aflu ca daca bei apa cu lamaie si bicarbonat te vindeci te toate bolile,cel putin asa citesc pe Net:)Slava domnului ca pe mine mama m-a facut si cu creier nu numai cu cap.Melena,pe aia cand s-a declansat te duci,ca daca nu te duci la medic,te duce familia la…popa.Si nu oricum,numai cu pantofi noi si vata-n nas.

  2. As vrea si eu sa intreb ceva .Sunt diagnosticata cu spondilita anchilozanta ,dar am probleme si cu scaunul ,fiind tot timpul constipata ies o singura data pe saptamina afara ,sunt imbalonata si am dureri de burta .Cu vreo 3 ani in urma am luat arcoxia de studiudar nu l am suportat din cauza scaunelor negre care au tinut vreo 3 zile iar dupa acceste scaune negre am avut diaree mult timp .Am anuntat pe doamna dr care mi- a dat tratamentul zicindu – mi sa – l intrerup .Totodata nu ma pot tine cu urina ai avind dureri la urinatsi totodata dureri de burta .Am fost la un medic la urologiezicindu -mi ca nu am nimic .Analizele la singe si urina sunt bune .Iar acu momentan mi -am facut programare la colonoscopie fiind programata ptr , luna aprilie .Va multumesc ,ast raspuns poate ma lamuriti .

  3. Pentru urologie du te la dr Nicolae Calomfirescu la cabinetul Uroandromed. Spondilita anchilozanta poate avea legatura cu toate celelalte probleme …si cu scaunul… Pentru spondilita du te la Centru national de medicina alternativa si complementara din soseaua Panduri, in curtea spitalului Panduri si spune le si de scaun. Pentru balonare si dureri burta du te la control la prof dr Dan Olteanu la Mediclass, nu face analize aiurea.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>