Prima pagină » Medicale » Centrele de permanenţă ale medicilor de familie

Comentarii

Centrele de permanenţă ale medicilor de familie — 15 comentarii

 1. Pingback:Centrele de permanență. Consultaţii şi tratamente gratuite! | Mandri ca suntem ARADENI

 2. e vreun mod prin care putem informa toti doctorii de familie despre asta? Ei sunt deseori cei care pot trimite/directiona pacientii (cand am o problema ce mi se pare de discutat, sun la dr si el decide daca sa ma odihnesc sau sa vin la cabinet la el)

 3. Pingback:Centrul de permanență FIX, fără autospecială, nu rezolvă domicilii | Otilia Tiganas

 4. un exemplu: de ce in sagna jud neamt asistenta de la doamna doctor cind copilul mi-a fost racit si mi s-a dat sa-i fac ampicilina nu a vrut sa-mi faca pe motiv ca nu e testat.CE ROST MAI AU ACESTE CENTRE ?

  • Nu știu de ce. N-avea decât să testeze.
   Hai să zic altceva- de ce nu știu care doctor cere mită, ciubuc, sau nu te bagă în semă când ești bolnav? Atunci „ce rost mai au spitelele”?
   Rost, deci, au toate – dacă funcționează corect.

 5. Nici un medic , în afară de dvs ( mulțumim) nu ne a informat despre aceste centre ..!!acesta o fi fiind și motivul pt care ele sunt ..cam ..goale ..! În Iași ..e ex ..pe site ul centrului Umanitas , singurul din oraș în contract cu Casa ..programul este luni -vineri de la 15-19..iar weekendul închis ..! Normal ar fi ..luni- vineri de la 15 la 08 dimineața ..și weekend non-stop..!! Ce sa mai zici ..???

  • Ceva nu-i bine. Fie au gresit postarea pe sait (lucru pe care-l puteti semnaliza la sursa!), fie n-ati inteles. Ele, centrele, functioneaza pe baza unei legi tercute prin MO, orarul e legiferat, adica: zilnic de la 15 la 8, in weekend nostop. Nu se poate altfel. Identificati centul si convingeti-va, facand un drum pana acolo! Api ziceti-mi rezultatul.

 6. Sunt medic de familie SI mi-a fost refuzata cererea de a face garzi in Centrul de permanenta de catre medicul coordonator PE motiv ca II iau pacientii. Cui ma pot adresa pt a putea face garzi? Multumesc.

 7. Poate voi fi lamurita. Locuiesc in Arad, am fost in Cluj pentru un chiuretaj pentru biopsie si mi s-a prescris un tratament injectabil. Primele 2 injectii le-am facut in Cluj, la un centru de permanenta, GRATUIT. Am venit in Arad, era sambata seara e drept, am luat legatura cu un centru de permanenta din apropierea locuintei. Aici costul unei injectii era 7 lei ???? Cu toate argumentele mele si acte doveditoare nu i-am putut lamuri pe doctorul si asistenta de la centru sa nu imi ia bani.
  Am venit acasa si am sunat la alt centru (pentru ca mai am injectii de facut) si am intrebat costul injectiei. Bineinteles mi s-a raspuns ca este GRATUIT. Ce sa inteleg? Fiecare isi face cum vrea tarife, sau nu sunt toate gratuite?

 8. Am fost la centru de permanenta Felnac jud Arad pt a-mi schimba pansamentul de la o operatie am fost scos afara desi stateau si dormeau duminca la ora 13 nu au vrut sa imi shimbe pansamentul invocand motivul ca nu este urgenta poate daca scoteam 10 lei era urgenta. Spunetimi este normal,,?

 9. Pingback:Te-a mușcat un câine. Ce ai de făcut? - Mandri ca suntem ARADENI

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>