Prima pagină » Medicale » Paracetamolul de după vaccin

Comentarii

Paracetamolul de după vaccin — 16 comentarii

 1. Pingback:TANGOUL VACCINULUI. Otilia, amintiri aplicate. Episodul 6 | Otilia Tiganas

 2. Trebuie făcută o campanie de informare agresivă în legătură cu Paracetamolul după vaccinare și poate ajunge informația și la urechile medicului meu de familie. O fi singurul care recomandă Paracetamol musai? Despre subiect e scris și în unele prospecte (v. Prevenar), dar cine mai citește prospectele în ziua de azi?

  • Cred ca nu este singurul medic. Și al meu a recomandat. Acum la ultimul vaccin al fetitei la 12 luni nu mi a recomandat, în rest da. Inclusiv la prima fata care are 6 ani acum. Și mi a recomandat preventiv.

 3. Pingback:Medici împotriva vaccinării? | Otilia Tiganas

 4. ce sa zic? sunt usor de alta parere, dar cum pruncul meu are 20 de ani, se cheama ca am trecut de vaccinuri.
  superlativ pt „perfect” nu exista, insa ar trebui creat: pt asistenta pe care am avut-o la baiat. de pe vremuri, dispensarul de cartier…ce medic de familie???

  te lua asistenta „din zbor” cand veneai acasa din maternitate.
  curs de puericultura?? noo, curs Dna Asistenta!

  sa-i dea Dumnezeu sanatate si bine Dnei Asistente Zota. Teribila si deosebita!

 5. S-a scris si vorbit mult despre vaccinare zilele astea. Sunt convinsa ca scrisul si stilul Dvs ar cantari greu si ar mai domoli anti-vaxxerii. Si ne-ar mai da noua idei despre cum sa le raspundem:) multumesc!

 6. Pingback:Vaccinarea, rujeola, riscurile – în opinia mea | Otilia Tiganas

 7. E adevarat ca corpul, prin temperatura crescuta, tenteaza sa ucida ori sa slabeasca forta unui intrus prezent, în ocurenta, un virus.

  Pertinenta de specialist, stil de estet.
  Ce ne mai trebuie? („What else?” pe româneste :)).

 8. Buna dimineata doamna doctor!
  AM citit articolul si am rugămintea sa imi spuneti dacă este ok ca fetiță mea de 3luni si 4 zile sa primească două vaccinuri intr-o singura zi.Nu este prea mult pentru un copilaș? Asta pt ca am amânat pe cel de la 3 luni, fetita fiind răcită si a primit antibiotic.

 9. Antivaccinistii nu isi spun propria parere ci pe cea avizata a lui Saluzzo , a lui Lanka care este microbiolog nu medic-asistenta care doar efectueaza un act medical dupa cateva ore de laborator in facultate,sper ca mi-ati inteles ideea, dv nu puteti contesta pentru ca nu aveti calificarea necesara, dar cei care contesta sunt oameni de stiinta cu ani grei de laborator in spate.

 10. Bună ziua. Doamna doctor, pentru un copil de 4 ani care nu a mai fost vaccinat pana acum antigripal se recomanda 1 sau 2 vaccinuri la o distanta de 30zile?

 11. Pur si simplu va ador. Si pe medicul de familie al copilului la fel. Nu antitermic preventiv, nu antibiotic la viroza, nu panica la orice muc. Si am un prematur nascut la 26 sapt vaccinat cu cele din schema, si ca mama paranoica ce sunt i-am facut varilrix, havrix, nimenrix si bexero, plus ca voi vâna antigripalul la toamna, asa ca sa fie pregatit de gradinita, dc putem preveni de ce sa tratam. Multa sanatate va doresc! 🙂

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>