Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Scrisoare dăscisă de la Piţy pentru toţi fani iei FB!

 

 

Scrisuare dăscisă pentru toţi fani mei Febe!

 

Mă numesc Piţy Adelaida Năpârcă şi mam hotărât să fac publică o scrisuare dăscisă care nu mai suport toate porcările ce scrie doctora din Hăjmaj despre mine. Crecă nui normală. Dacăi doctoră! Că n-am căutat-o de diplomă.

Vreau K să spun public, să audă tot febeu: odată bătaia de joc ce face despre pacenţi, alta că sistemul fcţnz bn, chiar PEREFECT! numai la dânsa nu mere că e vai dă capu lu dânsa! La toţi sistemul mere ca uns, am fost vineri la Selgros şi am băgat cardu la cassă şi n-a comentat nimeni acolo că aşa şi pe dincolo, cum face dânsa că mereu zice că nu poate citi.

După aia se şi batjocoreşte de mien, că face trafique pe blogu ăla de cacao, numa pe numele meu! Aş sfătuio public să se schimbe-n identitate din Țigănaş Otilia în Țigănaş Piţţ dacă atâta se tot cacă pe ia ca să mă publice pe mine. Că tati munceşte greu ca să mă ţină,iar ieu nus fată de consumaţie cum e ia, âl iubesc sincer pe Nikk şi ia moare de ciudă că alţii trăieşte sentimente adevărate. Săraca a prostito cărţile. Îi şi babă pe diasupra, k de aia se tot bagăn seamă se crede diva lu peşte.

Iam văzutt şi pozele la lansări, dacă şi aia ce a scris se puate numi carte, ceva geantă de cacao ca blogu dînşii şi neşte haine aiurea pe ia, că ar voma toţi turcii din piaţ so vadă.

Nam mai suportat tăcerea, so las pe ia să facă din mine batjocura la toţi social media.

Vă rog să distrubuiţ mesajul meu am şi raportato la direcţiunea de la febeu ca so dea afară!

 

Vă ubesc pe toţi, dragi mei fani! Sauzim de bine. jos vipera.

 

2 Comments

  1. Neda Mirela 5 decembrie, 2015 at 4:50 pm - Reply

    Ce tampita e grasa !

  2. Nicoleta 8 decembrie, 2015 at 12:28 pm - Reply

    jos vipera! sus doctorita-scriitoare! Pity, un mare efluviu de simpatie (atât cât pot sa am pentru o agramata semidocta)-da’ toti suntem oameni, de-aia nu mai descarca doctorita de energie, ca e si ea om! Si ce om!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.