Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Uau! Acesta nu-i bărbatul meu!

Comentarii

Uau! Acesta nu-i bărbatul meu! — 4 comentarii

  1. Pingback:ENIGMA TESTICULULUI STÂNG | Otilia Tiganas

  2. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) LUKATMI 🙂 NU MA PUNE SA SPAL VASE IN PARAU IN PATRU LABE CA ASTA FAC TOATA ZIUA :))))))))))))))))))))))))))))))) Sper sa imi mearga toata ziua cum incepu dimineatza Multumesc mult :))))))))))))

  3. Am râs cu lacrimi, dar crede-mă, nu e râsul meu. Am trecut prin asemenea experiente când ne-am mutat in satul unde inca stam si, da, nu m-as duce la grătar nici să-mi promiți cine stie ce minuni. Mi-e greu acum sa inteleg ce naiba eram disperata dupa grătare, iesiri la padure, plimbari la tara, chestii „rurale”. Când incepe sa plouă, eu incep a blestema că asfaltul lăsat de la Dumnezeu se inmoaie si se transforma in țupai țupai de iadă din piatra-n piatra. Iar iarna e „pe uliță” mai dihai ca-n poeziile Dânsului cu zăpada pân-la gard, -15 grade ziua și dacă nu te destroienești până la urmatorul viscol, te-or găsi la primăvară, cu ghioceii dar e atât de frumos si liniste, bucuria de a sta „altundeva” decât oraș, de a fi mai bun, mai relaxat, mai om, este infinit mai mult decât asfaltul, blocurile, parcarile. Imi pare rau dar muzica avem din plin si data la maxim(depinde cum bate vantul, poti „avea”: manele-discobaruri sau vecini „veseli”, populara-ziua comunei/nunti/vecini „veseli”, orice gen- ziua cuiva/comunei/vecini „veseli”) ps: avem multi vecini „veseli”

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>