Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Nu precupeţele, ci TU ştii cel mai bine cât coşti!

Comentarii

Nu precupeţele, ci TU ştii cel mai bine cât coşti! — 21 de comentarii

    • În scurt timp o să apară! N-ar fi primul cuvânt din dicționar pe care l-am inventat eu. Mai am povesticici, plural diminutiv pentru poveste și pulicici, plural diminutiv pentru pulă. Acu m-am referit doar la cele deja acceptate în DOOM, nu la toate cuvintele mele aflate în studiu. Ține aproape! Și nu, nu sună aiurea, sună bestial!

    • Imi amintesti de hater-itele mele de pe celalalt blog pe care-l detin, si care nu au auzit de stilul oral sau de faptul ca pe un blog personal… scrii cum ai chef. De aia „lebenita”, de aia „tre’sa”, de aia „umpic”.

  1. Bravo OTILIA, AI FOST BESTIALA !!!!! Iar onor` cetitorii, sa`nvete despe „licentele poetice”. ” Ca unde stiinta de carte nu e, nimic nu e…”

  2. Desigur, daca tu esti convinsă. Înteleg ca incerci sa convertesti neputința (”coști”) in ceva ce tu crezi ca este inventivitate (pulicici). Poate că cel din urmă sună bestial și experiența te-a forțat să-l inventezi, dar ”coști” sună retard. Și nu, nu voi ține aproape. Am descoperit titlul tău întâmplător si mi-a atras atenția inepția. Succes cu cititorii cărora te adresezi!

  3. Corinico, dacă diacritice la tine-n comentariu nu găsești, coerență și logică – nici atât („sa convertesti neputința… in inventivitate”), ba mai ne și supui inhalării duhorilor pestilențiale emanate de „CĂ CEI”, că doar cacofoniile ție ți s-or fi predat ca fiind „bune”, bașca despre Otilia și scrierile ei nu știi absolut nimic, atunci cum să-ți spun eu ție, ca să pricepi din prima: du-te și te culcă! Lasă-ne să facem literatură, că doar n-om sta să-ți explicăm ție de ce într-o astfel de scriere sunt permise inclusiv eufemismele, licențele de tot felul… dar să nu mă lungesc! Du-te te rog și te culcă!
    P.S. „… cititorii cărora li te adresezi”, ca să știi, pe data viitoare.
    P.S.S. Dacă Otilia are chef să conjuge la indicativ prezent un verb care nu se conjugă la indicativ prezent, tu îți vezi de treabă, da? Că ne încurci.

  4. Culmea este ca oricât ai incerca,nu poți „sa vezi cum suna”!
    As ruga-o pe Corina sa explice asa, ca sa priceapa toata lumea de ce nu exista forma „tu costi”!Vreau sa vad si eu pana unde merge erudiția!

  5. Otilia-mama, n-am nici critici si nici diacritice la tastatura mea AZERTY motiv pentru care te rog ma scuzi anticipat. Dincolo de haiosenia textului este o morala foarte… serioasa, grava, care este greu de surprins de cineva care doreste doar sa para inteligent (desi nu da prea multe semne) vânând (na! singura posibilitate de diacritice pe care mi-o pot permite) presupuse greseli de exprimare.
    Deci, care va sa zica (sau careva sa zica?), în concluzie si pe scurt: vezi-ti de treaba!

  6. Mie mi-a plăcut povestea la maxim. Vis a vis de „coști” se poate discuta la greu. Esența și ideea povești e mișto. Hai să-i corectăm pe cei care nu sunt in stare să scrie că și scriu k, că e mai cool. Băi oameni buni. Mai uitați-va la bârna din ochiul vostru și nu la paiul din ochiul celorlalți…

  7. El/ea costa..noi costam, voi costati..eu cost…tu cat costi, Corina?
    Mie imi suna minunat si zau ca la persoana a doua, nu stiu cum altfel as putea folosi verbul a costa!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>