Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Vânătaia de sub ochi

Comentarii

Vânătaia de sub ochi — 2 comentarii

 1. „MORALĂ- Formula “Beib, ceea ce vezi nu-i adevărat, îți pot explica totul!” e treabă valabilă în cazul descris mai sus. Nu este valabilă și când îl găsești pe bărbatu-tu gol, în pat cu alta!” – 🙂
  de ce nu?

  Daca stam stramb si judecam… cum putem, ajungem la concluzia ca e o lege pt. toti si nu trebuie sa ne incurcam in exceptii.
  Sa presupunem ca barbatul si-a pus tricoul si pantalonii de piele proprie si naturala 100%, iar ea, saraca s-a intimidat debracandu-se (dar nu de caracter – care nefiind – lipsea, el putea fi gasit, totusi, intr-o proportie vartos-covarsitoare direct la mijocul masculului). Prin urmare, dintr-o intamplare total nevinovata s-au gasit fata in fata in aceasta ipostaza.
  Concluzia este ca s-au apucat sa joace… sah, ca doar pe pot face doi adulti vaccinati intr-o asemenea postura, sa stea sa se plictiseasca aratandu-si unul altuia stelele? – Neh.
  El ii arata regele iar ea sare pecum calul, ca nu joaca amandoi cu nebunii. Aia e pentru mai tarziu, dupa ce cad pionii in lupta grea printre cearceafuri. E clar ca ea isi va ascunde regina, doar pentru moment, deoarece in mod previzibil o va scoate la iveala spre sfarsitul meciului.
  In cazul in care te intrebi – albul invinge! – asa e si la noi, dar si-n Africa 9dovada e numarul mare de mulatri din lumea larga).
  Unii spun ca sah-ul e cea mai veche meserie din lume, asa o fi, cand joci la 64 de patratele – intreaba orice sultan ce are in dotare un harem.
  Acum, ca sa ajungem la concluzia finala nu ne mai zbatem intre amanunte si vedem ca El-masculul, poate explica orice, mai ales daca poseda doi pumni zdraveni ce pot inchide ochii oricarei sotii – prin tumefiere.
  – Mai vezi ceva nevasta? intreaba apoi, el grijuliu.
  Ea, ce sa faca? Recunoaste ca a gresit, si chiar daca nu mai vede unde e robinetul, sa bea un pahar cu apa, poate-poate ii va reveni memoria si vederea.
  Asa e in sah.
  QED

  Am dreptate nu-i asa?

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>