Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » ADOLESCENTUL ȘPĂGARA ȘI ORGANU`

Comentarii

ADOLESCENTUL ȘPĂGARA ȘI ORGANU` — 6 comentarii

 1. Se pare ca povestirea ofera umbre de ambiguitate anumitor cititori. Ma incumet sa trag o concluzie precum trage magarul bidineaua, adica de la stanga la dreapta si de sus in jos – asa am invatat la scoala.
  Prin urmare, am constatat cu adanca mahnire si profunda manie proletara ca acestui text ii lipseste MORALA. Păi se poate tovarașa scriitor, d’apăi matale ce parere ai? Ce mai intelege bizonul carpatin cand pasuneaza pe campiile patriei, se inegreste net-ul nu alta.
  Remarc ca am inceput cu finalul ca in vesnica traditie romaneasca a frazelor ce incep cu „deci” si continuam pana la inceput. 🙂
  In textul de mai sus autorul introduce Organul fara a spune care organ este. Pai, unde e numele prenumele, BI/CI si CNP? Iar aceasta ambiguitate se rasfira ca o panza de paianjan (vaduva neagra) asupra tuturor personajelor.
  E momentul sa va faceti autocritica, dur si apasat!

   • Stai tovarasa! Fugi de la locul faptei?
    Te-ai intrebat un pic in sinea ta: dar codrii aia ai cui sunt?
    Daca in ei traieste vreun lup sau urs?
    Atunci intri la violare de domiciliu. E penal!
    V-am bagat in sedinta, si fire miloasa cum sunt, am insistat ca sunteti la prima abatere. Prin urmare, am apelat la crestineasca iertare a pacatelor mai sus mentionate. Tinand cont de toate circumstantele atenuante, am cerut o pedeapsa blanda, si am obtinut cu greutate acest lucru. Fapt cu care ma mandresc. Prin urmare, directiva de partid spune clar: „sa i se taie capul șpăgarei”.
    Ce oameni deosebiti!
    Ce suflete alese! – atat de aproape de inima, ca organul de pulan – sa-i pui la rana sa se infecteze, nu alta. 🙂

  • Pierdut tren, pierdut vagon – le declar nule. 😀
   Dar de fiorul erotic al taierii capului ce sa mai spunem?

   M-am straduit sa fiu cat mai scurt, nu de alta dar chiar mai am de scris. Acusi pica editorul, ca n-am terminat cartea -si e musai – parol, s-o sfarsesc, iar eu stau pe net. He, he. La concluzii.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>