Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Un remediu (gratuit) pentru călcâiele crăpate

Pentru călcâiele crăpate, vă dau un remediu ieftin (spre gratis), fără reclame la TV și fără promisiuni neacoperite. La destui oameni testat de mine, remediul a mers bine. Sper să fii și tu acela căruia îi va ajuta. Dacă nu îți va ajuta (mereu, în medicină, apar excepții de la reguli!), măcar nu te-a costat nimic și n-ai riscat CHIAR nimic.

Deci

Într-o lingură (mare, ca pentru supă) pui untură de porc proaspătă, moale, nu din frigider. O treci într-o cutiuță de creme, potrivită ca volum. Deasupra, zdrobești fin – praf, zece aspirine. Amesteci (chiar cu degetul!), răbdător, până se înmoaie praful de aspirină în untură.

Apoi zilnic, seara, după ce ții picioarele în apă călduță ca să se înmoaie călcâiele, te ungi cu acest amestec pe călcâiul pregătit, masând ușor cu untura+ acid acetilsalicilic (aspirina). Masează repetat, mult timp, ca să intre în piele.

Apoi tragi un nailon pe picioare, peste noapte. Dimineața, mai ungi o dată. Dacă poți rămâne cu untura pe picior că n-ai serviciu și ești acasă, rămâi. Dacă trebuie să ieși, atunci te speli cu săpun DE COPII și, până seara, te încalți normal. Dar seara o iei de la capăt. Povestea poate dura chiar o lună!

Încă ceva. Cel puțin pe durata tratamentului, poartă șosete! Nu umbla cu piciorul gol în sandale (deși așa-i modern!) și nici cu șlapi.

By Published On: 15 iulie, 2017Categories: MedicaleComentariile sunt închise pentru Un remediu (gratuit) pentru călcâiele crăpate

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.