Prima pagină » Medicale » Diabetul zaharat şi una dintre analizele importante

loading...

Comentarii

Diabetul zaharat şi una dintre analizele importante — 18 comentarii

 1. Pingback: Diabetul zaharat și una dintre analizele importante | Mandri ca suntem ARADENI

 2. Ce-i mai norocosi pacienti sunt ai dv….Atata informatie, simpla, la subiect,pe intelesul tuturor, nu o stie da multa lume, doctori ,in cazul nostru.Felicitari, Doc Otilia !

 3. si eu am inceput de ceva ani sa fac marmelade fara zahar. Acu’ nu pot evita de tot zaharul (mai fac si dulceata si jeleuri) dar de ceva am redus mult zaharul din alimentatie asa ca marmelada e o solutie pt clatite/tartine iarna.
  Vara consumam fructele ca atare.

 4. Pingback: Piciorul diabetic - zece porunci pentru a preveni drame | Blogul Otiliei

 5. Pingback: Riscul pentru diabet calculat cu scorul FINDRISC | Blogul Otiliei

 6. Doamna doctor, poate ne spuneti si ceva despre socul asupra pancresului pe careil produce aceasta analiza, si motivele pentru care cei mai multi medici sunt impotriva ei. Va multumim!

 7. Am diabet de la vârsta de 31 ani din 1989 – de 28 ani. De 14 ani sunt cu insulina. Au apărut diverse complicații : neuropatie, retinopatie iar acum nefropatie stadiu 4. As dori să știu gravitatea comicatiei de la rinichi. Este mai nou depistată și încă nu știu nimic despre cum evoluează și ce trebuie făcut pentru a nu evolua în mai rău. Am programare la medic nefrolog pentru luare în evidență dar îmi place să mă documentez pentru a ști ce să fac sa îmi fie bine. Nu reușesc să stabilizeze tensiunea, nu scade sub 15 cu 8

  • Sanda, nefrologul va investiga si va decide conduita. Raspunsul meu ar trebui sa fie un articol disctinct, lung, elaborat – nicidecum o fraza! – privind complicatiile macr =microangioaptice si neuropatice. Probabil am sa-l scriu candva…

 8. Pingback: Marmelada fina, fara zahar

 9. Bună ziua.Am făcut o analiza a sîgelui si am avut glicemia 130 la ora 7 pe nemincate. Doamna doctor va rog dacă se poate sa-mi spuneti daca trebuie sa merg la doctor.Mulțumesc.

 10. Buna seara ! Va rog sa imi spuneti ce vitamine se pot lua pentru a preveni osteoporoza etc odata cu intrarea la menopauza si pentru bufeurile care deja sunt cu ce se pot diminua sunt foarte abundente atat pe parcursul zilei cat si a nopti in special dimineata ,multumesc tare mult .

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *