Prima pagină » Medicale » Reacția pacientului francez cu origini mioritice.

Comentarii

Reacția pacientului francez cu origini mioritice. — 2 comentarii

  1. Cucoana , ai folosit numele meu fara acordul meu prealabil dar nu conteaza, deocamdata se vede profesionalismul unora, dumneata ramai la tratarea cu ceaiuri a orice ca de aia medicii romani spun : ” ..cu Dzeu inainte..” asta e dovada de nesimtire din partea lor si da cucoana am fost pacient intr-o clinica privata din sist de santé f unde nu se cer francez unde nu se cere spaga , asistentele isi fac meseria , medicul la fel , si nu am fost tratat cu ceai de urzica pt orice ci cu medicamente pt ca stii matale virusii au evoluat mult , tulpinile de virusi rezista la metodele tale naturiste care se practicau cand maimuta si omul erau frati , dar ce stiu eu un biet mioritic , apropo fa, sunt mandru ca sunt de pe plaiurile mioritice si sunt mandru cand vad residenti, interni, medici veniti aici sa isi exercite meseria in conditii profesioniste !Apropo matale ce propui ca metoda naturista la o hernie sau un cap de osnde femur terminat sau la o banala infectie la o masea….propui cumva niste lemn de brad naturist??? Uite de aia articolul tau e de cacat! Un roman care plateste la sistemul de sanatate francez pt a beneficia de toate realizarile in domeniul medical!
    PS: macar faci diferenta intre medicamentele generice si restul? ; o intrebare retorica oricum!!!!! Pa .

  2. Am avut neplacerea de a dialoga si eu cu Hadrian Mania. Nu trebuie sa va suparati pe el, pentru ca nu aveti pe cine. Omul uraste tot ce tine de Romania, punand ciudat de multa pasiune in a o prezenta drept o tara de prosti, psihopati etc. In fapt, eu cred ca este marcat puternic de frustrare (un psiholog bun – din Franta, desigur – l-ar putea aduce poate pe linia de plutire) fiind un om care nu s-a putut realiza in tara si…s-a suparat ca tiganul pe sat, mai ales ca Franta i-a oferit posibilitatea sa isi intretina familia.
    „Priceperea” sa in domeniul medical nu este urmarea unor studii (el pune termopane), ci a discutiilor cu sotia sa, asistenta medicala.
    Blamabil ar fi limbajul, dar si acesta poate fi motivat intrucatva prin nivelul de educatie.
    In concluzie, asa cum spunea bunicul meu, sa nu ne suparam pe un bou ca a facut balega in curte, ca nu ne foloseste la nimic, iar el nu ar intelege.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>