Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Doctori români! Gata, deșteptarea. Ce mama dracului!

Apel adresat TUTUROR doctorilor români

Dacă nu eu, cine? Dacă nu azi, când?

  • Dragi doctori români, sunteți MEDICI, nu ștoarfe. Ce mama dracului! Hai bonjurică.

……………………………………………..

Text scris după zecile ZECILE!! de plângeri ajunse la mine în privat, cu medici români abuzați de controale. Mai ales controale sanepid, (azi numit DSP, deci controale ale colegilor medici, atunci când controlorii nu-s „dăcât” asistenți medicali, cum fusese în cazul meu). Dar și alte organisme care pot controla. Senin. Sec. Fiindcă cineva le plătește să controleze și să dea amenzi, așa cum pe noi, medicii voștri, altcineva ne plătește să vă examinăm și să vă tratăm.
TOATE aceste mesaje revoltate sunt salvate, stocate și pot fi scoase la lumină ca dovezi de abuz și exces de zel intenționat.
Apelul meu:
Cu tristețe și regret că nu mă pot clona, amintind că  noi TOȚI medicii români avem (poate) ȘI probleme: financiare, bancare, parentale, matrimoniale, eroticosentimentale, disfuncții erectile, zacusca fermentată pe raft, REVIN întru dezmeticirea medicilor disperați.
– Domnilor doctori, sunteți medici. Medici ajunși acolo nu prin LOTO „6 din 49”, ci prin examene dure cu „1 din 49”!
Munciți. Mult. Unii sunteți deja cărunți. SIGUR (!) mai și greșiți. Greșim toți.
Dar astea toate nu au nimic comun cu controalele abuzive ale sanepidului în ogrăzile voastre.
Faptul că faceți – citez – „tahicardie”, „insomnii”, „fibrilație”, „crize de fiere”, fiindcă controalele DSP/sanepid au ajuns ȘI la voi, e vina VOASTRĂ, nu a lor. Ei vin, doar fiindcă le permiteți!
Va trebui să vă înarmați – (sunt în curs de a produce, cu profesioniști, un astfel de ghid), va trebui deci să vă informați, și să știți EXACT! cine/cât/cum/în ce condiții vă poate controla. Ce riscați dacă-i băgați în mă-sa din ușă, sau dacă le plasați un șpiț în cur.
INFORMAREA e vitală.
Nici ei nu vă pot abuza dacă voi știți legea și-i aruncați în șuturi pe trepte, dar nici ei nu capătă șpiț în cur nemeritat, dacă CHIAR au dreptate. (Am văzut și cocini „semiumanizate” care se declarau nesimțit cabinete medicale!)
Controlorii vin de obicei în haită. Doi. Vin cu UN SINGUR FRAGMENT din miliardele de fragmente de lege la care orice medic român este vulnerabil. (Nu ei scriu legea. Ea e deja scrisă!). Perfect. E nedrept. Știi, și te sufoci știind. Faci cu tiorida. Cu herțul. Cu cancerul. Ei? Doctore. Care-i soluția?
Soluția e ca tu să:
1. Îți reamintești că ești doctor, adică profesionist: tobă de carte, harnic, curat, bun, important în societate. Și că structura care te umilește cu controale, e una mafiotă. Că totu-i anhilabil, fiindcă ea – structura mafiotă – e perisabilă politic, în timp ce tu, doctore, NU!
Tu ești același și când vorbea Iliescu engleză cu accent năucitor, și când Băsescu părea tata` tău blând pân` n-o băgat-o pe sor-ta EBA mare Mahăr European (stropind pe diploma ta de medic), și când Dragnea… și când… și când Constantinescu… și când ungurul… și când Donald Trump cotropea zâmbind SUA… și când Moldova asana Prutul… Dar și când fiu-tău e speriat, sau mamă-ta bolnavă și te sună între două servicii CAS, sau tu cu conturile poprite de fisc – nici ție nu ți-e clar de ce…
……………………………………………………….
REMARCI, doctore? Ești singurul nemișcat în poziția lui, (asta dacă nu faci rahaturi CHIAR uriașe! Cum ar fi compensatele oncologice la morți, sau internările fictive la psihiatrie pentru pensii, sau țâțele umflate din asigurări cu silicon gratis – la salonul cu tâțe bolnave…)  
Restul pionilor vieții curg ca filele unui calendar cu gagici penibile și goale învelite în steag american… fug mereu… Tu nu trebuie să fugi, doctore.
2. Ce mai e necesar? Să știi ALTE 25 de fragmente procedurale pentru care ei, controlorii, nu-s pregătiți. Și să-i anihilezi din prag. Dacă-i cu martori, pe lege. Numa să fii cu tema făcută. Fără martori, cu vânătăi pe fesele controlorilor. N-au ce-ți face dacă-i izbești… te pupă ei în cur… postum.
Iar pentru asta, punctul 2 de mai sus, vă pregătesc (cum spuneam!), un ghid/curs practic scris de avocați! Să devii un controlat BETON!
Ei trec, tu rămâi.
Ei se țin de scaun, tu-ți poți permite multe.
Ei sunt aghiotanți, tu doctor – Tu ești șeful tău,
și tot așa.
DEȘTEPTAREA, DOCTORE! Te rog, nu fi cretin, mâine mă calcă pe mine tirul și rămâi singur…
By Published On: 15 decembrie, 2017Categories: POVESTILE OTILIEIComentariile sunt închise pentru Doctori români! Gata, deșteptarea. Ce mama dracului!

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.