Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Eleganța se poate educa! Anca Bajzat

V-am pregătit o surpriză de primăvară! 
Urmează, guestpost pe Blogul Otiliei, un serial numit „Divanul Ancăi” și mărturisesc că n-a fost ușor să obțin exclusivitate! Noroc cu abilitățile mele de jurnalist. 
Este un serial cu sfaturi, gânduri, semnate de Anca Bajzat veche prietenă, veche/dragă/intimă, ne știm de când eram fătuțe.

Azi, Anca este chirurg plastician, mama lu` silicoane, buze groase și sâni noi, la cerere. Am vorbit enorm cu ea, și este dispusă să vă prezinte și spicuiri din culise, din cealaltă parte a zidului. Va scrie despre urâțenie, frumusețe, sâni uriași sau căzuți, despre alăptare, erotism, sarcină, aroganță nesimțită, bogăție, sărăcie și complexe.
Cred din suflet că vă va ajuta enorm în decizii și autocunoaștere!

Inaugurăm, deci, Divanul Ancăi cu dr Anca Bajzat chirurg plastician, aici Anca, prietena noastră.

Eleganța se poate educa și exersa!

Salcia se îndoaie și se unduieste în bătaia vântului, trăiește cu grație și frumusețe.

Eleganța este o trăsătura în primul rând înnăscuta (am văzut în Apuseni țărănci elegante).Te naști cu eleganța. Dar, dacă nu, SE POATE EDUCA! Această lecție am primit-o de la o mare doamnă, prima mea profesoară de aerobic căreia, de treizeci de ani încoace, îi sunt recunoscătoare.

Secretul unei ținute și al unui mers elegant este coloana vertebrală. Mai exact, poziția și mișcarea capului și a bazinului și suplețea mișcării. Trebuie mult antrenament înainte să le faci firesc, dar merită. Și, pentru că la acest capitol nu sunt un bun antrenor, trebuie sa căutați un bun antrenor la sălile de aerobic. Iar ca să vă conving, am să vă spun o povestioară. În urmă cu ceva ani, am participat la o petrecere a clubului Lyonesse, undeva în România. Pentru că urma să merg neînsoțită, am decis sa rămân o prezență discretă. Am ales o ținută alb-negru, stiletto, și mi-am pieptănat cu grijă părul (tuns bob, pe care nu merge nici o altă freză sofisticată).Petrecerea a decurs după toate rigorile etichetei respectivului club – doamne in ținute sofisticate, rochii din satin roșu, spinări dezgolite, încălțări elegante de la branduri celebre,freze și make-up asortate. S-a mâncat și s-a băut conform etichetei.

Inspre dimineață, la momentul când domnii erau la coniac, trabuc, iar noi la brânzeturi și vin alb, una din doamne a exclamat (lejer iritată, uitându-se la licoarea transparentă din paharul meu)

-Uitați-vă la ea, normal ca e in centrul atenției. Arată cum arată, că bea doar apă plată cu lămâie, iar noi ne-am pilit!

Natural că am chemat un taxi, am urcat și, în drum spre casă, nu știam dacă sa râd sau să plâng…în paharul meu fusese… vodcă. Nu băusem altceva întreaga seară, eram tare tristă că eram singură și neînsoțită!

M-am gândit atunci la prima mea profesoară de aerobic și i-am mulțumit pentru tot ce m-a învățat. Am știut să rămân cu ținuta elegantă chiar după o noapte de Tristețe și Vodcă! Merci, Reli!

În concluzie, aveți nevoie de o Reli să vă învețe. Căutați-vă și voi o Reli la sălile de aerobic!

Alte sfaturi de pe Divanul Ancăi, cu Anca Bajzat chirurg plastician, citește aici:

 

By Published On: 15 aprilie, 2018Categories: INVITAŢIComentariile sunt închise pentru Eleganța se poate educa! Anca Bajzat

Comandă setul AKUTOL, AICI

Comandă setul AKUTOL, AICI

Laborator Analize

Arhive

Get more stuff

Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox.

Thank you for subscribing.

Something went wrong.