Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » MI-A VENIT O IDEE TRĂZNET!

Comentarii

MI-A VENIT O IDEE TRĂZNET! — 5 comentarii

  1. Am facut si eu ceva similar cand lucram la o firma de contabilitate si veneau clientii cu anumite cerinte, de genul solicitati rambursare de TVA ca a zis …. (si aici apareau diversi, de la vecinu’ pana la avocat) ca se poate.

  2. Am incercat si eu trimitandu-i medicului ortoped un bilet semnat si parafat pt a elibera reteta de clexane cum zice protocolul si SM sa pot eu continua si..ce credeti am primit raspuns pe aceeasi foaie cum ca sunt primul medic care refuza sa dea pacientului ACO si chiar il sfatuieste sa schimbe med. De fam. Foaia e semnata, datata dar nu parafata. Ca sa vedeti pana unde merge ingamfarea si tupeul….

    • Cred. Eu as fi continuat demersul, depunand documentele la CAS si Colegiu. La prima cu nerespectarea dreptului asiguratului si obstructionarea… blabla, la a doua ofensa adusa unui confrate + indemnarea la concurenta nelioala. Nu patea nimic, desigur, dar altadata se gandea de cateva ori daca merita sa-si strice ziua.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>