Prima pagină » Medicale » Ce drepturi ai ca asigurat? Știi?

Comentarii

Ce drepturi ai ca asigurat? Știi? — 6 comentarii

 1. Si zici că aşa facuşi? I-ai întrebat şi ei nu şi nu.
  Tu, păi de ce? Ei dau din umeri.
  Tu, enervată: tampiţilor, scuze, nu ştiţi nimic; că eu, că voi, că noi (ăştia sun mefiştii) am, aveţi, avem…
  Măi Oti da’ tu ştii ce obligaţii ai faţă de dânşii (vorbă din bătătura Manuelei) că alea, pentru a putea suporta mezalianţa cu duduia le stii ca pe apă?

  • Puiuț ce-ar fi să educi mnetale oamenii dân Gorju-ț, mai mult decât a sta la cotitură să-mi răspunzi mie isteț. Hai, încearcă puțin peste retorică! Ești dăștept, poți. Și te-oi iubi pe mai departe, la fel ca-n prima zi! Pătimaș.

 2. Otilia, sincer, nici eu nu știu. Dacă ai timp o dată să faci un text aici cu drepturile și obligațiile fiecăruia. Așa clar mură-n gură. Ar fi genial!

 3. La Mefist(o)ul meu, aceste drepturi sunt afişate în sala de aşteptare (u am să-i dau numele, din respect şi pentru a nu fi considerat tembel, de breaslă). L-am întrebat dacă ele au acoperire în viaţa reală. Răspunsul a fost: „Nţţ”. Le-am pus acolo ca să nu mă sexeze cei de la Directia Sanitară Judeţeană, care mai au câte o erecţie şi pleacă pe teren să o rezolve cu niscai mefişti mai slabi de înger”. Iar la asemenea aserţiune, eu pot să spun doar atât: no comment.
  PS. Mefist(o)ul meu e un tip super ok. Doxă şi experienţă cât încape, fler şi umor. Un om deosebit.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>