Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Băga-s-ar dracu-n tine!

Comentarii

Băga-s-ar dracu-n tine! — 14 comentarii

 1. Mam amuzat copios.Pana la 7 ani si fiul meu oferea spectacole similare.Nu pot sa uit când mi-a promis solemn (si chiar din inițiativa proprie) inainte de a pleca pt o gamma globulina (pe vremea aceea ne tarcolea hepatita cu insistenta).”Mami, m-am gandit sa nu mai plâng la vaccin”Mi s-a luat o piatra de pe inima.Si unde nu intru eu mamdra si sigura si-i spun asistentei „Sa stiti ca s-a hotarat sa ni mai faca circ”.Si il asează pe un scăunel.Eu, linistită astept.Când s-a apropiat la vreo 10 cm cu acul de coapsa,sare ca ars si tipa ca din gura de sarpe: „Au, au, au!!!!”
  Miraculos insa, nu a mai oferit spectacole când a devenit elev.Dar frica de ac nu si-a reprimat-o nici la aproape 38 de ani!
  Si asta nu a fost singura isprava:))))

 2. Amintiri placute de pe vremea cand lucram ca asistenta in mediul rural:incolonam copiii,ii rugam sa-si puna cate o dorinta si ma juram ca se indeplineste dupa vaccinare.Credeti sau nu,unii se reasezau la rand fiindca aveau mai multe dorinte.Bine,in sezoanele cu ghinion, mai veneam acasa si cu vanatai pe gambe,de la cei mai naravasi.Si fiindca tot mi-am facut curaj sa scriu,primiti si aprecierile mele pentru talentul scriitoricesc si empatia care razbate din texte.

 3. Pingback:Medici împotriva vaccinării? | Otilia Tiganas

 4. Foarte tare!
  M-am revazut alergand-o pe biata asistenta venita sa-mi ”insurubeze” vaccinul la scoala, sau prin toata casa cam pe la a-5-a injectie din seria celor 10-12 cate or fi fost cand amigdalele mele erau cat oul.
  Felicitari!
  E vorba de har aici!
  Si suflet!

 5. Asa sunt unii copii , mentalitate lor vine și de acasă. Multi nu înțeleg rostul vaccinării, nu li se explica și unii sunt indiferenți . Ar trebui educata populația, duce lipsa de educație și cultura , acum în era comunicării?! As înțelege sa fi fost lumea needucata pe vremea mea dar nu în ziua de azi! Părinți sa înțeleagă ca e spre binele copilului lor , vaccinarea. Eu am avut problema cu fiică-mea ca vaccinul poliomielitei se face la 8 -9 luni , fiică-mea a fost atinsa de poliomielita la mana dreapta și anume ( dertoidul), dragi părinți va rog duceți-vă copii la vaccin . La fiecare când e timpul a se face , sa nu suferiți și sa vedeți ca se chinuie ce aveți drag înaintea ochilor sau chiar sa meargă la îngerii, copilul pe care îl doriți din suflet pentru o neglijenta sau sa va lăsați influențați negativ de alte persoane care nu sunt calificați! Va doresc numai bine și multa sănătate, Dumnezeu sa ne lumineze mintea!

 6. Mi-am reptimat tot timpul frica de ceva. Mi-a fost frica de serpi, frica din aia paralizanta si am inceput sa citesc despre ei si sa ii prind. Nu pot spune ca nu am teama insa eu decid , nu instinctul. Imi era frica de caini, am invatat despre ei si am la activ caini aruncati peste gard, cei ce m-am atacat. Eiiii, cu omul prost nu mi-am rezolvat problema. 🙂 de injectii nu mi-a fost frica, asta pana cand a fost nevoie sa fac vaccin antirabic. A facut cineva? asta acum 30 de ani? cu innocularile in burta apoi innocularile multiple in burta? Luasem o frica de injectii….. Cand s-au terminat injectii de vaccin de facut am luat-o in brate pe asistenta: Uite vezi ca acum ma iubesti. Ei as..eram bucuros ca scapam de ea :))
  Iar in armata am vazut o gramada de viteji ce faceau pe ei la propiu vazand un ac de siringa.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>