Prima pagină » Medicale » Unghiile cu ciupercă, vindecate în doar zece zile. Uluitor!

Comentarii

Unghiile cu ciupercă, vindecate în doar zece zile. Uluitor! — 16 comentarii

 1. Pingback:Tratamentul (greu!!) al ciupercii la unghii. Onicomicozei. | Otilia Tiganas

 2. Pingback:Piciorul diabetic - zece porunci pentru a preveni drame | Blogul Otiliei

 3. Tratez ciuperca unghiei de 4 ani,nu mai cred in nimic,singurul cate a avut cat de cat un rezultat bun este Kitonail-ul ,un lac care il aplici seara la culcare,nu trebuie sa te speli pe maini 6 ore,singurul care a mai ameliorat evolutia dar de vindecat nu cred,eu sunt la al 9 flacon,sunt mult mai bine de cum eram,sper sa functioneze si la cei care incearca

 4. Buna ziua,
  Am o astfel de problema la unghiile mari ale piciorelor si m-am gandit sa indepartez unghiile chirurgical. Nelinistea mea este: voi face interventia cu folos, sau ba? As vrea sa stiu parerea dvs. va rog frumos. Multumesc.

 5. Pingback:Soluţii rapide pentru probleme medicale...

 6. Am tratat „haotic” ciuperca si, binenteles, tot haotic s-a vindecat. Adica deloc. Exoderil de 2x/zi (picaturi cu gramada), Canesten, Omicral pastile 1/zi timp de 2 sapt. si repeti pana num ai poti, lacuri de unghii, creme nu mai zic, am incercat si unguente preparate in farmacie…. la fel de bune, NIMIC.

  Asa ca nu va faceti iluzii ca azi dau de 2 ori cu o crema minune si maine dispare ciuperca. Asa am crezut si eu, mă citez „ce mă, au ajuns ăştia pe Lună, contruiesc rachete, clonează oi si nu pot descoperi un preparat pentru o banală ciupercă a unghiei”.
  Răspunsul este Da, nu se poate descoperi un tratament. Problema va fi pe viata. Cred ca o sa imi dai degetul mare de la picior, alta solutie nu exista.

 7. Buna ziua, de 2-3 ani ma chinuie ceva la unghiile picioarelor, zic “ ceva” pentruca la analiza probei de sub unghii si pielite a iesit “ negativ” adica nu sunt fungi…. deci acest “ ceva “ isi face loc pe sub unghii, am folosit diverse solutii cu ciclopirox, exoderil, etc, La Exinailer se desprinde dupa baie zona afectatadin jurul unghiei dar se micsoreaza si unghia (sa zic) sanatoasa. Am incercat luni de zile baile cu otet apoi bai cu bicarbonat fara sa obtin unghii sanatoase. Acum vine de fapt intrebarea : daca la 6 luni merg la tratament balnear cu namol, ape sulfuroase, etc,unde port permanent papuci, mai putin in cada, ce-ar trebui sa fac pentru a nu se accentua acest “ ceva” si sa nu contaminez si alte persoane, ( bineinteles nu as renunta la tratament balnear)?
  Multumesc

 8. Pingback:Soluţii rapide pentru probleme medicale… « dr. Razvan Ioan Trascu

 9. Mie mi-a dat Orungal 2 pastile dimineata ,2 seara timp de 1 saptamana apoi 3 pauză!Si asa 3 luni la rand !O sa incerc si o sa va spun cum actioneaza!Are cineva un sfat mai bun ?

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>