Prima pagină » Medicale » Vaccinarea anti COVID în 6 ianuarie 2021, gânduri la cald

Comentarii

Vaccinarea anti COVID în 6 ianuarie 2021, gânduri la cald — 19 comentarii

 1. Buna ziua! Am avut boala in septembrie deci imunitatea s-a dus,dar din ce am citit in memoria celulelor ramane informatia si corpul va reactiona daca voi mai lua boala. La fel si de la vaccin, nu capeti imunitate pe viata. Nelamurirea mea este, de ce sa mai fac vaccinul daca am avut boala? Nu sunt antivaccinare dar as dori sa ma lamuriti cu acest aspect. Si am si psoriazis si cum spuneati in articolul de mai sus s-ar putea sa fac vaccinul degeaba. Deci cu atat mai mult as vrea sa stiu raspunsul dvs. Multumesc!

   • De acord !! După cum spuneți ..după 28 de zile… Bun..și dacă omul meu care vrea sa se vaccineze. E vezi doamne „asimptomatic ” și se vaccinează omul că nu știe … Ce se întâmplă ????? Logic ar fi sa se facă testul înainte de vaccinare tuturor….gratuit !!! Nu doamna Dr?

   • De acord !! După cum spuneți ..după 28 de zile… Bun..și dacă omul meu care vrea sa se vaccineze. E vezi doamne „asimptomatic ” și se vaccinează omul că nu știe … Ce se întâmplă ????? Logic ar fi sa se facă testul înainte de vaccinare tuturor….gratuit !!! Nu doamna Dr?

   • Buna dimineața. Eu am.avut de două ori o formă.sa.zic ușoară de șoc anafilactic la înțepături de abia. Dar am ajuns la.spital in vreo jumatate de ora si mia facut injecții cu dexametazona , calciu (adrenalina nu a fost cazul). Nu prea mai vedeam, ușoară astipare in gat si corpul.pana in tall si mâinile sau facut niste giguloaie mari sub piele, si o.stare de somnolenta. Cam asta a fost reacția la înțepătura in ambele.cazuri
    La a.foua mi sa.administrat hidrocortizon in viena si am leșinat. Se pare ca nu trebuia sa imi faca. Mai am si alte.aleegii respiratorii la mai multe fulgi, ftig-umezeala, poluare . Pe sub piele de la.frig foarte mare se fac guguloaie tari dar pentru asta mi sa administrat 3 luni cate o injecție de diprofos parcă ii spune acum 5 ani iar de atunci nu am.mai avut această problemă. De anul trecut din februarie nu am.mai răcit chiar deloc.SURPRINZATOR. În luna decembrie am facut ptr. Prima dată vaccinul antigripal la care nu am.avut sa zic.poate.decat 2 zile o ușoară înfundate pe nas.

    Imi puteti spune o părere daca pot sa.fac acest vaccin ptr. Covid?
    PS : Din luna Iulie iau vitamine: Vit. C 1000, D3 2000,seleniu, ulei de primula, . În cure iau systemwell si optizinc si quercetina de la.secom. Oare si astea sa fi facut sa nu răcesc.
    Numesc.mult daca.imi.puteti raspu de

     • ☹Conta o părere cat de.mica. Pe acest tip de pacient Eu de exemplu as risca putin a ma vaccina.Sar putea sa.nu ma.omoare vaccinul.cu toate aceste probleme dar virusul poate da.

     • Buna . Revin din nou la ce am scris mai sus. Acum , ca a aparut vaccinul Astra Zeneca as putea cu acesta sa ma vaccinez? Va multumesc foarte mult anticipat daca mi-ati putea raspunde . Pur informativ. Va urmăresc cu drag si interes si pe fiul dumneavoastra. Ce bine ar fi sa existe mai mulți medici, dar oameni , ca dumneavoastra.

 2. D-na Doctor,cum pot afla dupa vaccinare daca am capatat imunitate sau ma aflu in procentul de 5 procente care nu capata imunitate dupa vaccin si e nevoie sa fiu in continuare extrem de atenta sa nu iau virusul.Multumesc?

 3. În legătură cu cei cu boli autoimune, e posibil ca vaccinul să fie ineficient în general, sau doar dacă urmează tratament cu imunosupresoare?

 4. Adeptii teoriei-Noua Medicina Germana(unii din ei cu studii) afirma ca nu exista dovezi ca se memoreaza informatia continuta in vaccin.
  Intreb si eu, unde se stocheaza in organism aceste informatii privind proteina introdusa de vaccin si de ce ar trebui organismul sa faca lucrul acesta daca proteina (sau virusul atenuat) nu e un pericol pentru organism?

 5. Buna ziua! As avea o intrebare.Sotul meu este alergic la semintele de susan, a descoperit tarziu si intamplator aceasta alergie si a ajuns de doua ori la urgente din aceasta cauza. S-a manifestat prin mancarimi,pete rosiatice pe corp ce dadeau sa se umfle.Credeti ca se poate vaccina?Multumesc anticipat!

 6. Buna . Revin din nou la ce am scris mai sus. Acum , ca a aparut vaccinul Astra Zeneca as putea cu acesta sa ma vaccinez? Va multumesc foarte mult anticipat daca mi-ati putea raspunde . Pur informativ. Va urmăresc cu drag si interes si pe fiul dumneavoastra. Ce bine ar fi sa existe mai mulți medici, dar oameni , ca dumneavoastra.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>