Prima pagină » Medicale » Vreau să-mi fac scintigrafie peste tot, ca să ştiu ce boală am!

Comentarii

Vreau să-mi fac scintigrafie peste tot, ca să ştiu ce boală am! — 8 comentarii

 1. Pingback:„Mă doare burta.” Sfaturile chirurgului Oana Goidescu | Otilia Tiganas

 2. ………deci, ati inteles? …..voi, pacientii va asezati cuminti la rand……nu vorbiti neintrebati……spuneti ce va doare si D-na doctor va spune ce-i de facut……dansa stie….stie care este diferenta intre secretie si excretie (exemplu revelator!)……stie (aproape!) tot…..inca nu e foarte sigura in legatura cu ….papusa gonflabila……dar se pare ca o intereseza subiectul….
  INCONTIENTUL…….graieste ……

  • Este un comentariu rautacio fata motiv. Din pacate, multi iameni -unii pacienti – nu stiu diferenta intre secretii si excretii. Ati fi surprins poate, sa stiti ca multi dintre ei au studii „superioare”
   Dacă va este utile informația, folisiti-o. Dacă nu, abtineti-va cel putin.
   Ei fac parte dintre cei ce întreabă întotdeauna. Si primesc raspuns. Probabil nu pun intrebari prostesti si nici nu am o atitudine „superioara”.
   Întrebările fac parte din anamneza
   Sanatate multa va doresc

  • Eu stau si ma intreb daca asta este ocupatia dv de baza? Eu om normal daca citesc ceva ce nu imi place nu mai continui sa citesc ce scrie acea persoana. Dv nu faceti decat fix asta, va hraneste sistemul nervos sa cititi in continu ce scrie o persoana care va este antipatica si sa dati comentarii acre? Mi se pare ca beti otrava si asteptati sa moara altcineva. sunteti un om foarte trist, nu stiu daca sa ma amuz sau sa imi fie mila de cei ca dv.

 3. Va mulțumim din suflet Doamna Doctor pentru sfaturile minunate și pline de haz uneori. Sunteți prietena cu Doamna Gina Bradea și sunteți la fel de haioasa și înțeleaptă ca Dumneaiei. Eu va urmăresc de la capătul lumii, din Gold Coast, Qld, Australia și va spun sincer ca ma trezesc dimineața cu grindul.. Ce o mai scrie Doamna Doctor și Doamna Gina Bradea. Încă o data, mii de mulțumiri! Cu respect, Elena Jobes din Australia!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>