Prima pagină » POVEŞTILE OTILIEI » Senatoarea Șoșoacă și medicii de familie

Comentarii

Senatoarea Șoșoacă și medicii de familie — 18 comentarii

 1. Visul meu e sa comand unui pluton de executie „Ucideti Shoshoaca!”. Daca as avea o arma, as rezolva’o si pe ea si pe alegatorii legionarilor HAUR si comunistilor PSD care imi dicteaza mie viatza i n tzara asta. Rachiteni ala e sat de catolici, nu de valahi nesimtiti conspirationisti idioti. Radacinile mele paterne is alaturi.

 2. Diana Sosoaca nu a încălcat nicio lege! Era și poliția acolo. Dacă ar fi încălcat legea, polițiștii i-ar fi pus imediat cătușele și ar fi dus-o la secție și, probabil, ar fi reținut-o, dar vă place sa aberați. Când se va termina operațiunea teroristă Covid, trebuie băgați în pușcărie medicii, jurnaliștii și politicienii.

  Medicii sunt primii care trebuie arestați, căci fără susținerea lor și fără propagarea de informații false, nu s-ar fi ajuns aici. Medicii au propagat informații false și au încercat să creeze panică. Au reușit pentru o perioadă scurtă de timp, căci nu poți păcăli oamenii tot timpul.

  Așadar, Diana Sosoaca nu a încălcat nicio lege, ci doctora aroganta, obraznică, care a refuzat să accepte un dialog în fața camerei de filmat și care a recunoscut public că nu informează oamenii cu privire la reacțiile adverse ale vaccinurilor, care au făcut prăpăd în Israel.

  • Asa e… prosti israelienii astia, si americanii ca impun vaccinarea in institutii publice si austriecii ca nu te lasa fara test in restaurant… niste prosti
   Romanul nationalist e OMUL de care avem nevoie… si Sosoaca…senator al Romaniei!!! Il reprezinta

 3. Doamnă – respect. Dincolo de umor, de talent literar (uneori mi-e atat de dor de un „intelectual” care nu chinuie limba română) situația în sine e gravă spre foarte gravă. Din păcate „caragielismul” statului român este desăvârșit. Incapabil și incoerent atât în emiterea legislației cât și în aplicarea ei, ne pune în situații inimaginabile pentru o țară membră UE în anul de grație 2021. Altfel spus imnul național trebuie „updatat” la forma ”DESCURCĂ-TE ROMÂNE”

 4. Pingback:Medic, despre Diana Şoşoacă: Ce puii mei aş face să-mi urle bestia la uşă, care rage şi mă ţine de seringă?! - newsromania.info

 5. Felicitări doamna doctor! Chiar dacă titlul extras de presa e cu agatament, tot articolul este fain, mi-a plăcut tonusul și m-a încărcat. De combătut mai combat si eu ca cetățean, trec nedorit de des pe la UPU cu tatăl meu (dementa si sonda urinara pe care o mai scoate), deci am văzut des imensele eforturi care se fac. Mai deunăzi, avertizata de personalul medical cum „doamna acolo sunt pacienți pozitiv, nu intrați! a trebuit oprita de paza. In fapt, tatal/sotul nu știu ce era rupt de beat si nu i se puteau recolta analize, trebuia asteptat). Revin la articolul dumneavoastra, aceste manifestări huliganice (ca nu vreau sa jignesc precambrianul, de ex) le dau idei si altora (personal am vazut oameni care trecusera prin boala chiar spitalizati si o tratau a la leger) si, cum bine ati observat, mai supun draga noastra societate la teste de rezistenta (vezi acel primar), iar ea, săraca. e firava.

 6. Felicitari,Doamna doctor!!!Asa o „aratare” ca Shoshoaca sperie cu urletele ei si o jungla!!!Ce n-as da s-o pot „potoli”asacum gandesc,dar,nu scriu….Ce tara avem??!!…Dupa 31 de ani de …”democratie” prost inteleasa si aplicata!!

 7. Din tot acest text, mă interesează cel mai mult „puii” d-voastră! Ce rasă sunt? Eu am găini din rasa Australorp și mă gândesc că poate îmi convine să facem un schimb! Mulțumesc!

 8. Doamnă „doctor” sunteți de tot râsul,vă deranjează adevărul,ați omorât și omorâți lumea,nu ne mai poate nimeni munți cu mascarada asta,bolnavii de alte boli sunt trimiși la privat pt că voi aveți doar o boala de tratat,închipuitul covid,vreți să ne vaccinați dar nu vă luați nici o responsabilitate,nu spuneți reacțiile adverse,habar nu aveți nici voi pe termen lung ce poate face acest set pt că vaccin nu e,un vaccin oferă imunitate acesta mai rău răspândește o boala care nici nu exista,așa că vaccinați pe cine vrea și treceți la datoria de medici și tratați oamenii bolnavi de boli reale

  • La asta „ce puii mei” să vă răspund? Emoticon zâmbet… Că-i delir nesistematizat, ce scrieți. Un set care răspândește o boală care nici nu există, în timp ce eu am omorât și mai omor lume… între doi omorâți mai scriu pe FB, dar de fapt FB nu există…

  • Dupa ’90 toti erau specialisti in fotbal, dupa 2000, toti erau specialisti in politica, iar acum, toti sunt cunoscatori in ale medicinei, in speta in epidemiologie, in imunologie, pediatrie, etc….
   Ai pus ghilimele la „doctor”…?
   Hai s****, vedea-te-as tratat de „doctorii” aia „gen” Ponta si altii ca el !!!

 9. Si eu am incercat sa scriu in mod civilizat ceva despre aceasta Sosoaca si suporterii ei si am fost interzis sa mai postez pentru30 de zile. Oare doar acesti huligani au drepturi ? Noi cetatenii de rand nu avem ? Noi trebuie sa inghitim toate zbieretele si amenintarile lor fara nici un drept la replica ?

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>