Prima pagină » Medicale » Doctore – Ce-i „tensiunea” asta? De fapt.

loading...

Comentarii

Doctore – Ce-i „tensiunea” asta? De fapt. — 20 de comentarii

  1. Pingback: Medicul arădean Otilia Ţigănaş ne vorbeşte despre tensiune | Mandri ca suntem ARADENI

  2. Super lectie pentru grabiti. Ca unul cu experienta „consumatorului” veteran, pot indrazni sa va rog sa adaugati la profilul cadiacului, in afara elementelor din dictionarul D-voastra, pe undeva, pe la sfarsit, ceva legat de psihic? La unii conteaza mult. Multumiri.

  3. Pingback: Insuficiența cardiacă pe limba tuturor. Episodul 1 | Blogul Otiliei

  4. extrem de „percutante” lectiile dv.,deci felicitari!
    Scopul este atins, intelege si omul simplu, dar si rezidentul din ultimul an. Dupa ultimele studii, ( ca in medicina ce era bun acum 20 de ani devine brusc extrem de nociv, si viceversa!),la ce valori ale tensiunii trebuie sa ne facem griji(vizita la cardiolog)?

  5. Sunt hipertensiv si iau nebilet dimineata si noliterax seara cate o pastila. Din toamna am scos un rinichi din cauzaa unei tumori.a gandesc aceste medicamente imi pot afecta in timp rinichiul sanatos? Ce parere aveti? Tensiunea mea acum este 14 cu 8 iar bataile inimii sunt 72 . Va multumesc.

  6. Bună ziua, doamna doctor . Am 45 de ani și în analize mi-au ieșit următoarele valori : colesterol total 214 , LDL 120 , HDL 78, trigliceride serice 76.5. Tensiunea este de obicei 105- 115 cu 65-75 . Am vreun risc cardiovascular ? Vă mulțumesc mult !

  7. D-na Otilia am si eu o nelamurire am luat noriprel 2 ani si am avut tensiunea normala pana in momentul de fata cand mia crescut pana la 17cu 10 mi sa sch tratamentul cu tenaxum 1dim si 1seara si sevikar una dim mia scazut tens la 9cu6 si ma simteam f rau ce trebuie sa fac

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *