Prima pagină » Medicale »  

loading...

Comentarii

Salata boeuf şi tratamentul „tensiunii”. — 11 comentarii

  1. Pingback: Medicul arădean Otilia Ţigănaş: Salata beuf și tratamentul „tensiunii” | Mandri ca suntem ARADENI

  2. Pingback: Doctore – Ce-i „tensiunea” asta? De fapt. | Otilia Tiganas

  3. Pingback: Pentru pacienții cu tratament cronic, zilnic. Inimă, tensiune, colesterol | Otilia Tiganas

  4. Pingback: Șablon pentru hipertensivi. Scurt, eficient. | Otilia Tiganas

  5. Pingback: Hipertensiunea arterială. Greșeli la foc automat | Otilia Tiganas

  6. Dupa 2 ani de tratament ,exact , la ore fixe si regim , a fost necesar sa reduc la sfert medicamentul pentru scaderea tensiunii :Olicard (Isodinit ) ,sa elimin cele pentru scaderea colesterolului si acum am tensiunea constanta :120 / 70 , cum aveam la 20 de ani. Desigur ca mai iau alte medicamente ,la fel de strict : pentru elasicitatea vaselor de sange ,subtierea sangelui ,etc. Am o artera coronara 100% dar s-au dezvoltat vase de sange periferice care au preluat fluxul . Am scris aceste randuri , pentru ai incuraja pe cei care primesc un astfel de diagnostic si poate sunt la fel de speriati ,cum am fost eu . Cu multa rabdare si incredere puteti reveni la o viata aproape normala .

  7. Buna ziua Dna Dr!excelente comentariile și sfaturile dvs!exact o salata de boeuf este tratamentul pt tensiune.mie mi se a recomandat:atacant 16 de 2x pe zi,norvasc 10 una pe zi,tenaxum una pe zi,nebilet 5mg/zi,creator 10 mg/zi.habar nu am cum sa le iau sa nu interfereze negativ.vreo sugestie? Multumesc

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *