Prima pagină » Medicale » Salata boeuf şi tratamentul „tensiunii”.

Comentarii

Salata boeuf şi tratamentul „tensiunii”. — 14 comentarii

  1. Pingback:Medicul arădean Otilia Ţigănaş: Salata beuf și tratamentul „tensiunii” | Mandri ca suntem ARADENI

  2. Pingback:Doctore – Ce-i „tensiunea” asta? De fapt. | Otilia Tiganas

  3. Pingback:Pentru pacienții cu tratament cronic, zilnic. Inimă, tensiune, colesterol | Otilia Tiganas

  4. Pingback:Șablon pentru hipertensivi. Scurt, eficient. | Otilia Tiganas

  5. Pingback:Hipertensiunea arterială. Greșeli la foc automat | Otilia Tiganas

  6. Dupa 2 ani de tratament ,exact , la ore fixe si regim , a fost necesar sa reduc la sfert medicamentul pentru scaderea tensiunii :Olicard (Isodinit ) ,sa elimin cele pentru scaderea colesterolului si acum am tensiunea constanta :120 / 70 , cum aveam la 20 de ani. Desigur ca mai iau alte medicamente ,la fel de strict : pentru elasicitatea vaselor de sange ,subtierea sangelui ,etc. Am o artera coronara 100% dar s-au dezvoltat vase de sange periferice care au preluat fluxul . Am scris aceste randuri , pentru ai incuraja pe cei care primesc un astfel de diagnostic si poate sunt la fel de speriati ,cum am fost eu . Cu multa rabdare si incredere puteti reveni la o viata aproape normala .

  7. Buna ziua Dna Dr!excelente comentariile și sfaturile dvs!exact o salata de boeuf este tratamentul pt tensiune.mie mi se a recomandat:atacant 16 de 2x pe zi,norvasc 10 una pe zi,tenaxum una pe zi,nebilet 5mg/zi,creator 10 mg/zi.habar nu am cum sa le iau sa nu interfereze negativ.vreo sugestie? Multumesc

  8. Buna ziua doamna doctor! Sunt diagnosticat cu hipertiroidie de 7 ani desi iau propranolon si tirozol tot am palpitati de inima , ce ma sfătuiți sa fac sa nu mai am aceasta neplăcere? Multumesc!

  9. Nu se vorbeste absolut deloc..dar absolut deloc despre efectele secundare ale medicamentwlor si in apecial la barbati…si anume Disfunctia erectila….odata ce ai luat medicamente s-a cam terminat cu viata sexuala.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.