Prima pagină » Medicale » Salata boeuf şi tratamentul „tensiunii”.

Comentarii

Salata boeuf şi tratamentul „tensiunii”. — 21 de comentarii

 1. Pingback:Medicul arădean Otilia Ţigănaş: Salata beuf și tratamentul „tensiunii” | Mandri ca suntem ARADENI

 2. Pingback:Doctore – Ce-i „tensiunea” asta? De fapt. | Otilia Tiganas

 3. Pingback:Pentru pacienții cu tratament cronic, zilnic. Inimă, tensiune, colesterol | Otilia Tiganas

 4. Pingback:Șablon pentru hipertensivi. Scurt, eficient. | Otilia Tiganas

 5. Pingback:Hipertensiunea arterială. Greșeli la foc automat | Otilia Tiganas

 6. Dupa 2 ani de tratament ,exact , la ore fixe si regim , a fost necesar sa reduc la sfert medicamentul pentru scaderea tensiunii :Olicard (Isodinit ) ,sa elimin cele pentru scaderea colesterolului si acum am tensiunea constanta :120 / 70 , cum aveam la 20 de ani. Desigur ca mai iau alte medicamente ,la fel de strict : pentru elasicitatea vaselor de sange ,subtierea sangelui ,etc. Am o artera coronara 100% dar s-au dezvoltat vase de sange periferice care au preluat fluxul . Am scris aceste randuri , pentru ai incuraja pe cei care primesc un astfel de diagnostic si poate sunt la fel de speriati ,cum am fost eu . Cu multa rabdare si incredere puteti reveni la o viata aproape normala .

 7. Buna ziua Dna Dr!excelente comentariile și sfaturile dvs!exact o salata de boeuf este tratamentul pt tensiune.mie mi se a recomandat:atacant 16 de 2x pe zi,norvasc 10 una pe zi,tenaxum una pe zi,nebilet 5mg/zi,creator 10 mg/zi.habar nu am cum sa le iau sa nu interfereze negativ.vreo sugestie? Multumesc

 8. Buna ziua doamna doctor! Sunt diagnosticat cu hipertiroidie de 7 ani desi iau propranolon si tirozol tot am palpitati de inima , ce ma sfătuiți sa fac sa nu mai am aceasta neplăcere? Multumesc!

 9. Nu se vorbeste absolut deloc..dar absolut deloc despre efectele secundare ale medicamentwlor si in apecial la barbati…si anume Disfunctia erectila….odata ce ai luat medicamente s-a cam terminat cu viata sexuala.

 10. interesante postarile dnei.dct.,dar nu se abate nici o…catime dela respectarea cu strictete a…carutelor cu hapuri prescrise de dnia.sa si colegilor .Nu spune nimic despre beneficiarii retetelor compensate si gratuite care iau zilnic intre 20 _ 25 de buline pt niste afectiuni care in anii’80 si anii anteriori ai acestora nu se recamanda si prescria nimic. , vezi valoarea si tratamentul colesterolului ,dupa anii ’90 valoarea periculoasa a colesterolului a fost calificata ” excrocheria seccolului ” Din marturia unor medici cunoscuti si de inalta valoare majoritatea mrdicilor sunt strans legati ombilical cu farmaciile din piata pt.a elibera cat mai multe…hapuri,cu trimitere la furnizori bine etichetati ,acestia {medicii ] beneficiind de bonusuri substantiale ,de excursii in locuri exotice si multe altele .Va recomand sa cereti pe ..google valorile analizelor care le faceti in zilele nstre. si cele din anii” 80 si anterior acestora .

 11. Mulțumesc de Explicațiile Dvs Dna doctor. As avea o întrebare despre tratamentul care îl iau eu de ceva timp, preparatul se numește Co-sentor( substanța activa losartanum, hidrochlorotiazidum). Le iau de ceva timp regulat seara sau la salturi de tensiune. As mai putea lua ceva in plus pt ritm crescut la inima? Care sare uneori de 90? Va mulțumesc . Multă sănătate.

 12. Buna ziua D-NA doctor Otilia Tiganas! Ma bucur mult ca v-am gasit aici ,am o rugaminte ,sotul are diabet zaharat cu insulina numai seara si GLUCOPHAGE DE 500 MG ,dimineata si seara,este si cu hipertensiune arteriala pentru care ia prescris COAPROVEL 20MG/DIMINEATA ; LERIDIP 20 MG /SEARA,’ ASPENTER 75MG/ SEARA,; ATROVASTATINA 20 MG SEARA ;,LIPANTHYL SUPRA 160 mg /SEARA ;.Vreau sa va spun ca tensiunea arteriala masurata aproape zilnic este de :140/80 ;157/82 ;160/86. nu ii scad de loc aceste valori mai jos,va rog sa-mi spuneti ce se poate face? Mentionez ca glicemia care o ia in fiecare dimineata este intre valorile 100- 120! Multumesc mult!

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>