Prima pagină » Medicale » Insuficienţa cardiacă pe limba tuturor. Episodul 1

Comentarii

Insuficienţa cardiacă pe limba tuturor. Episodul 1 — 9 comentarii

 1. Pingback:Insuficiența cardiacă - episodul al doilea | Blogul Otiliei

 2. Va multumesc, Doamna Doctor pentru articolele dvs atat de clare si la obiect, dar mai ales pe intelesul tuturor. Articolul de azi m-a facut sa fac o programare la medicul cardiolog. Urmaresc cu multa placere toate postarile dvs.
  Va doresc o zi minunata si multa sanatate.

  • Cristina, EU multumesc pentru aprecieri. Tutuieste-mă. Zi-mi doc Otilia, de-ti place cum suna. Dar. Eu sunt medic de familie! Ce oare te-a determinat sa pornesti spre cardiolog si nu spre MF (medicul de familie)? În urma lecturii articolului… zic.
   Intentia blogului meu, este tocmai apropierea oamenilor de MF, de competentele lor, fiindca MF poate face multe lucruri pe care un specialist care te vede rupt de context, nu le poate face. Si invers. Nu orice poate fi preluat de MF. Sunt specialitati diferite.

 3. Bun tare de tot articolul!
  Multe am aflat/învățat despre IC.
  Medicul meu de familie eliberează reteta, cel mult ia o tensiune si la insistente mai asculta „anamnesticul”
  Fără lămuriri.
  Specialistul cardiolog, la aglomerația ce o are, termina si el repede de inspectat investigațiile, fara a mai asculta ce ai de spus. Cum sa te mai superi si cum sa mai procedezi?
  Sa citesti blogul Otiliei!
  Apoi iei tu o decizie.
  Asteptam cu intetes urmatorul episod.

Lăsați un mesaj...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>